50 Tinten Grijs - Twitchy Palm - HollandKamagra

50 Tinten Grijs - Twitchy Palm

50 Tinten Grijs - Twitchy Palm
34.95
OutOfStock
Uitverkocht
Satijnen Plankje – Twitchy Palm. Gemaakt van zacht en sensueel satijn aan de ene kant en soepel, zacht imitatie leer aan de andere kant. Dit plankje is de perfecte introductie voor het plezier van ‘spanking’ spelen. Dankzij zijn speciale vorm zorgt het plankje voor een groot oppervlakte dat geraakt kan worden en zorgt het lange handvat voor extra grip om die ferme tik uit te kunnen delen. Wil je dat ik je billenkoek geef, Anastasia? ‘’Ja. Mijn stem is een hese gefluister. Plotseling zijn er vlinders in mijn buik. Misschien is dit wat ik nodig heb .. dit is wat ik heb gemist. Ik geef me over aan zijn ritme, neem elke klap op en geniet ervan’’. - Zacht satijn voor streling - Stevig leer voor hardere spanking - Gemakkelijk handvat en lus Kleur: Zwart / Wit Materiaal: Satijn / Leer
Terug naar overzicht